Elho bloempotten in huis

Je kent ongetwijfeld de bloempotten van elho. Je vindt ze in ieder tuincentrum en niet zonder reden: deze bloempotten zijn juweeltjes voor een vriendelijke prijs. De elho bloempotten vind ik prachtig in ons interieur staan dankzij de geweldige kleuren in de verschillende collecties.

Duurzaam leven? Kies voor elho

Wist je dat de bloempotten van elho zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic? Ze worden geproduceerd met de windenergie van de windmolen van elho. Raak je ooit uitgekeken op je elho bloempotten (wat ik me niet kan indenken) dan zijn ze ook nog eens geheel recyclebaar.

Elho bloempotten in prachtige designs

De kracht zit hem in de eenvoud, de elho bloempotten zijn geen poespas-bloempotten maar hebben een verfijnd design waardoor het in vrijwel ieder interieur een match zal vinden. Ik vond het dan ook zó gaaf om wat close-up foto's te maken van de bloempotten Vibes en Jazz:

De Vibes bloempotten van elho

De Vibes bloempotten bestaan uit een mooi verticaal lijntje over de pot, een heel elegant design. Ondanks dat deze collectie al langere tijd bestaat, blijf ik het een prachtig ontwerp vinden dat zich heel gemakkelijk laat combineren.

De Jazz bloempotten van elho

Van de Jazz liep ik helemaal warm want de subtiele ruitjes zien er niet alleen tof uit, het voelt ook prettig. De Lavendel Lila Jazz bloempot is voor mij een typische parel die eruit springt!

Elho Bloempotten, duurzaam, kleurrijk en gezellig in huis

De kleuren van de elho bloempotten

Over de prachtige lavendel lila bloempot gesproken... Surprise! Ik hou van kleurrijk wonen. En juist daarvoor ben ik bij elho aan het juiste adres. Dit zijn typisch bloempotten waar ik meteen heel blij van word. Vrolijke pastelkleuren zijn áltijd welkom in ons huis. Ik viel voor de kleuren Delicaat Roze en Lavendel Lila. De Delicaat Roze Vibes bloempotten passen schitterend op ons lila tafeltje en de Lavendel Lila Jazz bloempot staat weer prachtig tegen onze roze muur. Op bovenstaande foto's zie je de kleuren dan ook precies contra van elkaar.

Vibes bloempotten van Elho

Bloempotten combineren

De bloempotten van elho laten zich prachtig combineren. Ga je voor een selectie van dezelfde kleuren in andere formaten, of combineer je verschillende kleuren met elkaar? Het is allemaal mogelijk! De kleuren van de bloempotten passen prachtig bij elkaar waardoor je ze heel goed kunt mixen en matchen. Liever een combinatie van dezelfde kleuren in andere formaten? Ook dat kan heel mooi uitpakken. Ik heb bovenstaand 3 verschillende formaten van de Vibes bloempotten gecombineerd, in dezelfde kleur.

Deze bloempotten van Vibes heb ik met elkaar gecombineerd:

Bij de Jazz bloempotten heb ik gekozen voor een combinatie van de Amber Geel Jazz bloempot en de Lavendel Lila Jazz bloempot. Deze kleuren gaan zo fijn samen!

Deze bloempotten van Jazz heb ik gecombineerd:

Conclusie: de bloempotten van elho

Op zoek naar mooie, duurzame en betaalbare bloempotten? Kijk dan zeker eens bij de prachtige collectie van elho!

Home - elho® - Give room to nature
Van je interieur, keuken, terras, balkon tot de hal, badkamer en tuin. Omring jezelf met elho bloempotten en plantenbakken. Bekijk onze uitgebreide collectie.